מזונות - דיני משפחה

  • הסכם?
    אהובה | 19/12/2008 22:22

    אנחנו בפירוד. יש 2 ילדים בגן. הוא מוכן לשלם 3 אלף ש"ח צמוד מדד כולל הכל. (משלם מזונות לילדה בת 17). האם להסכים או לגשת לתביעות? (אין באפשרותי לשכור עו"ד) כעת כבר מס' חודשים אני ללא כסף ממנו, מכיון שלא נעשה כלום. מה לעשות? בתודה .

    • מזונות - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 21/12/2008 09:45

      חסרים הרבה מאד נותנים: גובה השתכרות של שניכם, גן פרטי או גן ערייה, היכן את מתגוררת וכו'..... אני מציע לך לפנות למסלול הייעוץ האישי באתר

      • הסכם?
        אהובה | 21/12/2008 09:52

        גובה השתכרות שלי כ-6.5-7 נטו. שלו עצמאי מצהיר על הפסדים בעסקי. אין שום דבר רשום על שמו. גני עיריייה אך עם צהרונים תשלום חודשי לגן עירייה + צהרון כ- 2500 ש"ח לחודש. מתגוררת בשכירות כ- 3300 ש"ח לחודש. המון תודות.