חלוקת רכוש - דיני משפחה

  • נישואי כהן וגרושה- חלוקת רכוש
    עופרה | 17/12/2008 19:16

    שלום, יש לי 2 שאלות: 1) זוג שהוא לא מנוע חיתון עורך נישואין ע"י רבנית רפורמית. 2) כהן וגרושה עורכים נישואין ע"י רבנית רפורמית במידה והגבר רוצה להיפרד, איך תתבצע חלוקת הרכוש ? (הזוג התחתן אחרי 1974) ע"פ הסדר איזון משאבים שבחוק יחסי ממון, או ע"פ הלכת השיתוף ? תודה רבה

    • חלוקת רכוש - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 17/12/2008 22:20

      עופרה שלום, התשובה לשאלה תלויה בנסיבות נוספות של המקרה הספציפי המדובר, ולכן לא ניתן לענות אליה כמו שהיא. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים