מזונות זמניים

  • שאלה
    גגג | 11/12/2008 11:19

    אני פרודה עם תינוק בן שנה נאלצתי לחזור לאמי בגלל שנגמרה לנו השכירות ובעלי העיף אותי מהבית עם תינוק היה לנו דיון בענייני משפחה צריכה לקבל החלטה בדיון גיליתי שהוא שוכר דירה ב-2600 ש"ח והוא לא עובד 3 חודשים מקבל קצבה של 2100 ש"ח הוא משקר הוא עובד עבודות שחורות זה לא הגינוי הוא לקח עו"ד 7000$ חי בעושר לוקח את הילד 2 פעמיים בשבוע ונעליים לא קנה לו, אני משתכרת ב4000 ש"ח ורק המעון 1800 ש"ח והוא ביקש שיורידו אותו למעון ויצו במקום פרטי ברצוני לציין שבמשך כל השנתיים שהיינו נשואים הוא עבד והרוויח מעל 5000 ש"ח אני לא עבדתי בזמנו ורק שפתחתי תיק הוא התפטר והתחיל לשקר כדי לפגוע בי הוא גם טען שהכל יגמר הוא יחזור לעבוד רגיל האם יש צדק? האם השופט יראה שהוא נוכל? זה לא הגיוני שהוא ישכיר דירה 2600 ש"ח בזמן שלילד שלו אין בית חם? והוא גם ביקש לשלם מזונות רק 800 ש"ח ? מה דעתכם האם יהיה צדק? יש לו הרבה כסף שהוא מעלים ממני? אני מאוד חוששת וחייבת להשכיר דירה? נכנסתי לחובות אני כבר 4 חודשים מפרנסת לבד בלי עזרה? קשה לי מאוד הוא צוחק עליי ומשפיל לא עונה לטלפונים ואני ממשיכה להראות לו את התינוק למרות הכל זה לא פייר אני בסדר למה להיות רע? עזרו לי כמה אני יוכל לקבל מזונות שמניים וכמה קבועים לפי הנתונים הללו.

    • מזונות זמניים
      עו"ד מ. שיפמן | 11/12/2008 15:12

      שלום רב לא ניתןלתת תשובה חד משמעית וברורה לשאלה זו ובודאי לא במסגרת זו בלי לדעת ולראות את מלוא הנתונים. ניתן לפנות למערכת האתר במסלול יעוץ אישי וישתדלו לסייע בידיך. מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר