הרחקת אבא מאולם החתונה- דיני משפחה

  • סיכסוך עם אבא שלי
    לאון | 11/12/2008 09:41

    אני בסיכסוך עם אבי. בקרוב אני מתחתן ואינני מעוניין לראות אותו שם (להפך- נוכחותו יהרוס לי את השמחה). למרות שהוא לא מוזמ, הוא מבטיח שהוא יגיע. האם נתן למנוע בצורה חוקית את קרבתו למקום באותו יום?

    • הרחקת אבא מאולם החתונה- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 11/12/2008 15:16

      שלום רב זה מצב קשה ובעייתי ביותר. כדי להרחיק אדם צריך שיהיה חשש לפגיעה אמיתית. ישנו מצב שניתן לבקש צו למניעת הטרדה מאיימת כנגד אדם (לפי החוק) אך צריך להוכיח התנהגויות מסוימות שעומדות בקנה מידה זה שנקבע בחוק למניעת הטרדה מאיימת. אני לא חושב שבימ"ש ייעתר לבקשה במקרה זה על בסיס טענה שאתה לא רוצה שהאבא יגיע לחתונה. אם יש עניינים נוספים שקשורים למעשי האב אז אפשר לשקול אולי בכל זאת להגיש הבקשה. מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

    • סכסוך עם אבא אושר עם הכלה
      לי | 12/12/2008 18:27

      תשמע ליאון אני חושבת שאם תה מראה לאשתך לתיד שאתה לאמסתדר עם משפחתך הגרעינית זה לא יזור שהיא תכבד אותך כלומר היא תתחיל לזלזל בך.....בדוק!!!!!!!!!!1