לדעתי רצוי שתעשי הכול כמו שצריך גם כדי

  • חזרה לארץ עם בני ללא ידיעת בעלי
    נואשת לדעת | 02/12/2008 09:25

    שלום רב, טסתי לחו"ל עם בעלי בשל עבודה שהוא מצא שם. מסתבר שהעבודה לא כל-כך מצליחה ואני נאלצת לחיות "מהיד לפה" וגם בקושי. בעלי אינו מוכן לחזור לארץ וגם לא רוצה שאני יחזור. אני רוצה לחזור לארץ (יחד עם בני הקטן (בן ה-2) ללא ידיעתו. האם אני עוברת על חוק מסוים? האם יש המעשי משהו פלילי שיכול לסבך אותי? אודה על תגובתכם..

    • לדעתי רצוי שתעשי הכול כמו שצריך גם כדי
      רנה1 | 02/12/2008 20:27

      לא להסתבך בעיניין של חטיפת ילדים יש הסכמים בין מדינות וגם בשבילך כדי שתקבלי גט ולא תשארי עגונה בגיל בו נמצא הילד רוב הסיכויים שאת תקבלי משמורת עליו,ברגע שתעשי הכול בגיבה הצד השני ירצה לנקום ואת רק תפסידי

    • דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 02/12/2008 21:17

      יש תשובות לשאלות. אנא שקלי לפנות למסלול הייעוץ האישי ויינתן לך ייעוץ טלפוני (אם את לא בארץ) יסודי

      • מהם מספרי הטלפון?
        נואשת לדעת | 04/12/2008 13:18

        עו"ד גיל שחף שלום, מהם מס' הטלפון של הסיוע? היכן ניתן להדיג אותם? (אני לא בארץ)