נטישת אישה את בית המגורים- דיני משפחה

  • נטישת אישתי את הבית
    גיל למברגר | 28/11/2008 17:01

    בעיה דחופה מאוד לפני כשבוע וחצי אישתי נטשפה את הבית עקב בעיות כלכליות בנוסף לכל ללקחה את ביננו הקטן בן השלוש לקחה ממני את ממשכורתי האחרונה וברחה לבית סבתא בלי לתאאם איתי דשום מהלך מראש ראוי לציין שאני מפרנס יחד במשפחה והיא לא עובדת ולא רוצה לעבוד ועקב כך גם את חובותי הרבים לא הצלחתי לשלם לכן היא ברחה במהלך אותו שבוע ניסתי להחיזרה הביתה ושום דבר לא עזר להיפך רק חטפתי קללות ואיומים ממשפחה שלה בעיקר מאימא שללה וסבתא שהיא גרה אצלה אי מעוניין בשלום בית אבל היא רוצה להתגרש כדי לקבל זכויות של חד הורית ואני לא מוכן לכך אני אוהב אותה מאוד וגם את הילד כמו נאמר לי בפרוש ממנה שהיא הלכה וכבר להליך גירושין בבית דין לעניני משפחה כדי לגרום לי להתגרש אני רוצה סיוע כי אין כרגע באפשרותי אמצאי כלכלי למימון הוצאות משפט אלו וכן אני מעונין בסיוע משפטי ויצוגי רואי לציין שמעולם לא בגדתי בא לא הרבציתי לה הכל עניין כלכלי נטו (היא גם אמרה בריש גלי שאחרי שנתגרש ואני אסתדר קצת כלכלית היא התהייה מוכנה לחזור אלי ואימא שלה תעזור לנו שוב כלכלית ) אז אני שואל למה לפרק משפחה בגלל זה איך אפשר לצאת מהפלונטר הזה אני אוהב אותה מאוד אנא עזרו אני מיואש אשמח לכל סיוע ועצה הבטן שלי מלא ואני לא יכול לשמור הכל תודה מראש גיל למברגר אני מצהיר בזאת שכל מה שאמרתי ואומר בעתיד הוא אמת לאמיתה ויאן לי שום כוונה לשקר כאן עתיד בני מונח על כף המוזנאים ואני בקושי רואה אותו היא גם לא מרשה לי להוציא אותו מעיר מגורנו לבית הורי בבקשה בבקשה תעזור

    • נטישת אישה את בית המגורים- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 29/11/2008 23:30

      שלום רב המקרה שאתה מתאר הינו מורכב ולא ניתן להשיב במסגרת הפורום. ניתן לפנות למערכת האתר במסלול "יעוץ אישי" וישתדלו לסייע בידיך בהקדם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר