פינוי מדירת ירושה - דיני משפחה

  • שאלה סבוכה בנושא צוואה
    bafi | 24/11/2008 17:06

    שלום יש לי מקרה מאוד מורכב בנושא צוואה. הסבתא הורישה לנכדיה דירה קטנה,משום שאביהם של הילדים לא פירנס אותם מעולם ,האב השתלט על הדירה ,מסרב לצאת מזה כשלוש שנים, תוך כדי צבר הרבה חובות לוועד הבית ולגורמים שונים. יש בידנו שתי צוואות אחת בכתב ידה של המנוחה, אחד אצל עורך דין שנעשתה כחוק . השופט גורר את הדיון כבר שלוש שנים כשהוא מסתפק באיומי סרק על האב מבלי להוציאו מהבית. בדיון האחרון הוא הביא אישור על הכרזת פשיטת רגל שהוא עשה, השופט החליט שלא לדון יותר בצוואות ולאפשר לו להמשיך ולהתגורר ללא רשות, תוך כדי שהוא גורם נזקים כספיים וחובות לילדים שהדירה רשומה על שמם. הייתכן????????? איך יוצאים מהגיהנום? תודה

    • פינוי מדירת ירושה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 24/11/2008 22:04

      שלום רב, מורכבות שאלתך אינה מאפשר מתן תשובה בפורום, ולפיכך מומלץ לפנות לאתר, באמצעות לחצן "יעוץ אישי" כדי שניתן יהיה לסייע בידיך בדרך הטובה ביותר. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

      • תודה לעו'ד המלומד ,לא מצאתי קישור לייעוץ אישי תוכל
        bafi | 25/11/2008 05:58

        האם תוכל לכוון אותי? תודה ובוקר טוב