דיני משפחה

  • חברה בהריון
    גיל | 20/11/2008 21:50

    הכנסתי מישהי שיצאתי איתה להריון, היא אמרה לי שהיא עשתה הפלה ומאז היא לא בקשר איתי. אני לא יודע במאה אחוז אם היא עשתה את זה או לא. יש משהו לעשות בנידון במידה והיא לא עשתה? תודה מראש גיל

    • דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 21/11/2008 19:11

      גיל שלום, בעקרון אין מה לעשות מלבד לחכות לתביעת אבהות / מזונות, ואז להתייעץ עם עו"ד כיצד לנהוג, אלא אם כן יסתבר לך שהיא עשתה הפלה. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת