הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

הגדלת מזונות

  • מזונות ילדים
    תמיר | 18/11/2008 11:17

    הגעתי עם אישתי להסכמה על תנאי הסכם הגירושין כולל סכום מזונות הילדים והמדור - אני מרוויח כ-11000 שח ברוטו וגם אישתימרוויחה אותו סכום הילדים שלנו בני 10 ו-14 האם סכום של 2000 ש"ח לילד הוא סכום גבוהה עבור מזונות ומדור? שאלתי האם לאחר אישור ההסכם תוכל אישתי לבקש להגדיל את סכום המזונות באמצעות תביעה בשמה או בשם הילדים ? האם התחייבות לא לתבוע הגדלת מונות או סעיף שיפוי יוכל למנוע ממנה להגדיל את הסכום?

    • הגדלת מזונות
      עו"ד גיל שחף | 18/11/2008 18:13

      בהנחה ומדובר בילד ללא צרכים מיוחדים מדובר בסכום סביר - לא גבוה ! אין כיום משמעות אמיתית להתחייבות שלא לתבוע לאחר הגירושין. יחד עם זאת יש במצבים מסויימים פתרונות אחרים שיכולים לסייע ביצירת בטחונות

      • הגדלת מזונות ילדים
        תמיר | 20/11/2008 13:37

        אם האישה יכולה לתבוע הגדלת מזונות ילדים - מה שווה כל הסכם הגירושין בו אני מתחייב לסכום ולא ניתן להפחית אותו והצד השני יכול לבקש הגדלות בסכום. האם ניתן להתגרש בלי לחתום על הסכם גירושין - ושבית המשפט יקבע את הסכום ?