תגובה

  • שאלה דחופה!!!!!!!!!!!
    בת אל | 13/10/2008 01:18

    שלום רציתי לדעת מה לעשות. פתחתי בהליך של תביעת מזונות, אישרו לי את המזונות אבל בעלי לא משלם ועל כן פניתי לביטוח הלאומי. כעת אני רוצה מאד להתגרש, אבל אל יודעת אם זה נכון לפתוח בהליך בגירושים כעת , בעלי טוען כל הזמן כי הוא רוצה שלום בית אבל אני יודעת שהוא לא רוצה, הוא כבר אמר בפני שהוא לא רוצה לחיות איתי אבל התהפך בבית הדין. כמו כן יש לנו ילדה שהוא לא ראה אף פעם.מאז היותב בת שלושה שבועות היום היא בת ארבעה וחצי חודשים. מה עושים במקרה כזה? אני לא רואה את עצמי חוזרת אליו בשום אופן, הוא דוחה אותי בכל צורה שהיא, אפילו המחשבה עליו דוחה אותי. וכן אין לי עניין לסחוב את הזמן, ומצד אחר אני לא רוצה לוותר על המגיע לי., ולא רוצה שיפתח תקווה שאני לחוצה לגט. מה עושים????????

    • תגובה
      טו"ר הרב אביעד אושרי | 13/10/2008 12:25

      שאלתך היא שאלה מאוד מורכבת שבעצם עולה בכל הליך גירושין בין כל בני זוג. התשובה לשאלתך תלויה במשתנים רבים מאוד המשליכים באופן ישיר על האסטרטגייה הנכונה שיש לנקוט בהליך הגירושין הספציפי שלך. כל תשובה לשאלתך ללא ידיעת כל הפרטים הספצפיים תהיה לא אחראית ולא ראויה ויתכן שגם לא מדוייקת. רצוי מאוד שתפני ליעוץ משפטי ספציפי פרטני בעניינך

      • בהמשך לשאלתי
        בת אל | 13/10/2008 13:32

        האם באבת ההליך שעלי לנקוט הוא דרישת שלום בית למרות שאני יודעת בבירור שאני לא רוצה בשום אופן לחיות עם בעלי? ואם הבעיה היא מורכבת כל כך למי עלי לפנות? לעו"ד או לטו"ר? בעלי לא רוצה לתת בטענה לשום בית למרות שאני יודעת שהוא סתם משקר. אני מוכנה להעלות את העניין כאן באתר אם זה יעזור וייתן לי תשובה ברורה יותר מאשר זו. אשמח לתשובה. אה ועוד משהו. מה עושים כדי לזרז את העניינים? אני לא רוצה שהוא יתקע אותי וישאיר אותי נשואה לו בעל כורחי וישאיר את עניין הגט לכמה שנים. אני לא יודעת אם זה עילה או לא אבל אני סולדת ממנו. ממש!!! לא מסוגלת להיות איתו שניה בחדר אחד. וזה קרה לי עוד כשהיינו גרים יחד. והיה לי קשה לספק את צרכיו והסתרתי זאת. האם זהנקרא מספיק טוב?

    • דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 13/10/2008 13:14

      ההחלטות שאת צריכה לקבל בימים אלו הן החלטות ברמה האסטרטגית של ניהול הליכי גירושין אין באפשרות פורום זה לענות על כל שאלותיך את מוזמנת לפנות למסלול הייעוץ האישי בפורום, ושם תוכלי למצוא עזרה ספציפית שתתאים לך