צו הרחקה - דיני משפחה

  • צו הרחקה
    רונן | 12/10/2008 10:30

    שלום רב, אחותי נמצאת במצב של קומה בבית חולים ואני האפוטרופוס שלה על ידי בית משפט. משפחתי ואני מפחדים שהגרוש שלה ינסה לנתק אותה מהמכונות ומעוניינים להוציא לו צו הרחקה (יש לו עבר פלילי והוא ניסה לרצוח אותה בעבר). המשפחה כולה טרודה בבעיות נוספות כרגע. שאלתי היא האם ניתן לשלוח עורך דין שיוציא לגרוש צו הרחקה או שאני כאפוטרופוס צריך להגיש לבד בבית המשפט?

    • צו הרחקה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 12/10/2008 22:26

      בבית המשפט לענייני משפחה יש חובת התצייבות לכל דיון כמו כן כל בקשה שמוגשת או תביעה נתמכת בתצהיר כך שלא ניתן להגיש עתירה לבית המשפט בלא תצהיר אימות מאת המבקש/תובע המצריך התייצבות בפני עורך דין