הוצאת בן הזוג מהדירה - דיני משפחה

  • הפעלת צו קיום צוואה
    חגית | 27/09/2008 18:47

    שלום רב, דודתי ערכה בעודה בחיים צוואה ובה הורישה את כלל רכושה, לרבות דירתה, לאחיה. בכך בעצם נישלה מכל זכות את בתה (נשואה וגרה בבית משלה) ואת בן זוגה לחיים, שהיה הידוע בציבור שלה כ30 שנים (שחי עד היום בדירתה, שהייתה גם בחייה רכושה ועל שמה בלבד). לאחר מותה, פנינו לקבלת צו קיום צוואה, ומשזה ניתן, העברנו את הדירה על שם האח היורש, וכרגע היא מופיעה כרכושו בטאבו. מה התהליכים שיש לנקוט בהם כדי להוצא את בן הזוג של דודתי שמתגורר בדירה כרגע? בתודה מראש, חגית

    • הוצאת בן הזוג מהדירה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 27/09/2008 19:28

      1. תביעת פינוי 2. תביעה לדמי שימוש ראויים על השימוש בדירה מהפטירה ועדהפינוי בפועל