מה כדאי - דיני משפחה

  • כדאיות?
    דלית | 27/09/2008 18:45

    בעלי עזב את הבית לפני שנתיים, בשלב מסויים גיליתי שהוא בוגד בי, עתה אנו בתהליך תביעת מזונות, אני לא ממהרת להתגרש ואולי זה לא טוב בשבילי וכדאי לי בנוסף לתביעת המזונות להגיש בקשה לגירושין בבית הדין הרבני? מה השלבים ומתי כדאי לי להגיש בקשה לגירושין אם בכלל ואולי לחכות שהוא יגיש בקשה לגירושין? לא יודעת מה לעשות? ומה טוב ליהודים? להישאר פרודה? שהרי אני לא מקבלת מזונות, להתגרש?

    • מה כדאי - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 27/09/2008 19:30

      דלית היי שאלות גדולות את שואלת מדובר בשאלות הקשורות באופן בו יש להמשיך ולנהל את התיק. איזו אסטרטגיה יש לנקוט, איזה תביעות יש להגיש, מה להראות כלפי חוץ, ומה לטעון בערכאות את חייבת איש מקצוע שישמע אותך ארוכות, יבחן את כל מה שנעשה עד עכשיו, וימליץ לך על ההמשך. בהצלחה

    • תגובה
      טו"ר הרב אביעד אושרי | 28/09/2008 00:04

      שאלותיך רבות ומורכבות רצוי שתפני לייעוץ משפטי ספציפי בהצלחה הרב אביעד אושרי טוען רבני ומגשר משפטי ***צונזר***

      • טו"ר הרב אביעד אושרי - נבקשך שלא להשאיר פרטי זיהוי
        מערכת | 28/09/2008 09:16

        טו"ר הרב אביעד אושרי שלום רב, בהתאם לתנאי השימוש באתר, רוח האתר, ולרוח פורום דיני משפחה, אין להשאיר פרטי זיהוי עת מבקשים להשתתף בפורום ו/או לתת מענה מסור לגולשים. מספר פעמים המערכת מחקה את מספר הטלפון שהשארת, ומספר פעמים את הקישור לאתר האינטרנט שברשותך. נבקשך שלא לשוב ולחתום בצירוף פרטים המאפשרים יצירת קשר עמך. הפורום אינו במה פרסומית. כמובן, אנו מברכים על נוכחותך והשתתפותך. אך אנא כבד את רוח הפורום, והימנע מהשארת פרטים אלה. בברכה, הנהלת אתר הפורומים המשפטיים

        • תגובה
          טו"ר הרב אביעד אושרי | 28/09/2008 12:44

          ראשית אשמח להיענות לבקשתכם. שנית אני באמת מעריך את עבודתכם שללא ספק מסייעת ללא מעט אנשים ברגעים מהקשים בחייהם. שלישית, בהשארת פרטי המזהים לא הייתה לי כל כוונה חלילה לצורך פרסומי אלא שבמקרים מסויימים והיו לא מעט כאלה סברתי כי השואל/ת זקוק/ה ליעוץ פרטני מורחב יותר ומשום כך ראיתי צורך להשאיר את פרטי כדי לנסות ולסייע טלפונית באם השואל/ת מעוניין/ת בכך וכמובן ללא כל תשלום או תמורה וגם לא מתוך תקווה לתמורה עתידית. כהצעת ייעול לפורום מכובד זה, היות וישנם לא מעט פונים המתדיינים בביה"ד הרבני וכפי שידוע לכם קיים הבדל מהותי אמיתי בין דרך ההתנהלות והפסיקה של בתי המשפט לבתי הדין הרבניים (וזאת גם ניתן לראות מע"ג הפורום המכובד הזה) היה מן הראוי שתצרפו טוען רבני לצוות (וממש לא משנה מי זה יהיה) שייתן גם הוא את הפרספקטיבה שלו בעניינים הנידונים בפורום ושיש להם זיקה ישירה לביה"ד הרבני. אין לי ספק שזה יהיה לתועלת מרובה לפונים לפורום ושוב אסיים בברכת יישר כח על תרומתכם הרבה לקהילה, מכם יראו וכן יעשו בהצלחה רבה