הסכם בין ידועים בציבור- דיני משפחה

  • הפרת הסכם של ידועה בציבור
    משה | 11/09/2008 11:18

    האם מישהו יכול לענות לי: כאשר בני זוג לא נשואים חותמים על הסכם רכוש כך שלכל אחד מהם יש ותישאר דירתו לעצמו וכאשר מכרה האשה את דירתה וכעבור שנים מספר דורשת חזקה על הדירה של בן הזוג השני שלא מכר. האם זה תקף? שכן לטענתה השתנו תנאיי מחייתה ומכייוון שהיא ידועה בציבור זכותה לדרוש חלק מהדירה של בן הזוג.

    • הסכם בין ידועים בציבור- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 12/09/2008 01:05

      שלום רב התשובה תלויה בכמה נושאים. מאחר ואין בפני את כל האינפורמציה יהיה קושי להתייחס לשאלתך. ניתן לפנות למערכת האתר במסגרת "יעוץ אישי" וישתדלו לסייע בידך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר