צירוף תצהיר

  • האם צריך תצהיר של עו"ד לתביעה לתשלום מזונות
    אבנר | 03/09/2008 11:36

    שלום רב! לשכת הסעד דורשת ממני השתתפות בתשלום עבור סידור דיור לאמי בבית אבות. אני רוצה להגיש בקשה לועדת חריגים על מנת לקבל פטור מתשלום זה עקב התנהגות מחפירה של האם כל השנים וניתוק הקשר עמה ב-10 שנים האחרונת. התבקשתי להגיש לועדה תלושי משכורת ומכתב המנמק את בקשתי. האם כדאי להוסיף לבקשה תצהיר של עו"ד? מה המשמעות של תצהיר כזה? האם כדאי לגשת לייעוץ משפטי לפני הגשת המסמכים? האם יש ייעוץ משפטי מוזל או בחינם למקרים כאלה? תודה אבנר

    • צירוף תצהיר
      עו"ד מיקי שיפמן | 04/09/2008 00:13

      שלום רב תגישי ותחתמי על מה שמבקשים ממך. לא יותר ולא פחות. יעוץ משפטי חינם ניתן בסיוע המשפטי (משרד המשפטים) ובתנאי שהינך עומדת בקריטריעונים שלהם. תבדקי זאת מולם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • תגובה
        אבנר | 04/09/2008 08:39

        תודה על התגובה. השאלה שלי הם יש צורך להגיש תצהיר? לא מבקשים זאת ממני אבל אולי יש לזה משמעות וכדאי לעשות זאת.