הסכ ממון לפני נישואין

  • שאלה בנושא הסכם ממון טרום נישואין
    מיכל | 01/09/2008 09:52

    שלום, אני וחברי עומדים להינשא. לי יש דירה הרשומה על שמי ולחברי יש דירה הרשומה על שמו. אנו גרים בדירה של חברי. את רוב הריהוט לדירה רכש חברי מכספו עוד בתקופה בו התגורר בה לבד. מרגע שעברנו לגור יחד התחלתי אני להשתתף בהוצאות הקניות, החשבונות לתשלום וכן רכישות שונות לבית (כגון מדיח כלים למשל). הדירה שלי מושכרת ומניבה כ- 3500 ש"ח. גם אני וגם חברי עובדים ואנו בעלי משכורת זהה. שאלתי היא: כיצד להתייחס בהסכם הממון לדירות שלנו (אציין שדירתי היא של שלושה חדרים ודירתו של חברי היא של ארבעה חדרים), לתכולה שחברי השקיע לפני שעברנו למגורים משותפים (הנאמדת סביבות 100.000 ש"ח) וכיצד עלינו להתייחס לעובדה כי שכר הדירה שנקבל מהדירה שלי ישמש את שנינו לחיים נוחים יותר? תודה על העזרה. מיכל

    • הסכ ממון לפני נישואין
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/09/2008 17:54

      שלום רב לא ניתן להתייחס נקודתית למקרה המצוין על ידך במסגרת זאת. יש לשקול ולבחון את הדברים במכלול השלם. ניתן לפנות למערכת האתר ב"יעוץ אישי" וישתדלו לסייע בידיך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר