עזבי בלשים

  • עזב את הבית
    רונית | 27/08/2008 14:02

    בעלי עזב את הבית אל משהיא אחרת.הוא לא מודה .ורוצה להתגרש .אני לא ראיתי במו עני .אך זה נודע לי .בדרך אחרת.מה אני צריכה לעשות?אולי לאסוף ראיות ע'י בלש פרטי? היכן אפשר למצא בלש .ואין לי הרבה אמצעים אני גם לא יודעת כמה יעלה לי בלש אני בסך הכול מרוויחה משכורת פחות ממינימום.בבקשה אשמח על כל פיסת מידע תודה מראש.רונית

    • עזבי בלשים
      שרון | 27/08/2008 16:18

      תגישי תביעה לדמי מזונות לך ולילדים. את צריכה להחליט האם את מעונית להתגרש או לא, אם כן, נצלי את השלב שהוא מעוניין להתגרש כדי לשפר את מעמדך בחלוקת הרכוש, אם לא תתחילי בדרישות לשלום בית ולמשיכת תהליך הגירושים.

    • חוקר פרטי- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 27/08/2008 21:38

      שלום רב ניתן למצוא באינטרנט בקלות לפי חיפוש "חוקר פרטי". העלויות משתנות ויש לבדוק ולקבל מספר הצעות מחיר. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר