קחי רעיון שאף עו"ד לא יתן לך...

  • העלמות עו" עם 34 אלף שקלים
    מירי | 22/08/2008 17:28

    מזה כ 3 שנים אני מנסה להשיג את העו"דשיצגה את בני בתאונת הדרכים. רשמתי את שמה בגוגל והופתעתי לגלותכי היא הונתה עוד רבים ובסדר גודל של 4 מיליון שקלים... במרץ 2007היא הורשעה ונשלחה לשלוששנות מאסר ולקנס של 100 אלף שקלים שאלתי היא מה עלי לעשות? עברה שנה וחצי מאז נאסרה, האם לתביעה אזרחית יש מקום?האם אקבל את כספי הפיצוי תאונת הדרכים של בני? הם חלק שהושאר אצלה בטענה של טיפולים עתדיים.. לא ידעתי שלא קיים דבר כזה. כואב לי שלא עדכנו את כל לקוחותיה ובטוחה אני שיש עוד כאלו שרומו. האוכל לראות מסמכים אצל הביטוח שתבענו מה קיבל בני?ישנומסמך החתום ע"י בית משפט אך אולי הוא לא אמיתי כי אינו חתום ע"י בית משפט.בתודה מראש מירי.

    • קחי רעיון שאף עו"ד לא יתן לך...
      שלומי | 23/08/2008 16:35

      תתבעי אותה בתביעות קטנות. עוד מעט הסכום עולה ל 30.000 ש"ח. תוותרי על 4.000 ש"ח או שתחלקי את התביעה ל 2 עם 2 נושאים שונים לעילה בתביעה. את לא צריכה עו"ד, קחי את כל הניירת שיש לך בעניין, קחי כתב תביעה פשוט מבית המשפט, תמלאי בכתב יד ובלי הרבה חוכמות ותגישי. שירות בתי הסוהר יביאו אותה מהכלא לדיון והיא תקבל פס"ד בפני קהל רב ותתבייש. אחר כך תפתחי נגדה בהליכי הוצל"פ, שם תקבלי ריבית פיגורים שזה יכסה לך בהרבה את ה 4.000 שוויתרת. אם אין כסף שאפשר לתפוס, תוציא לה דברים מהבית, תבקשדי למכור כל דבר שייך לה עד שתשלם, אפפילו שהיא בין הסורגים. תבררי מתי היא משתחררת ותוציא לה פקודת מאסר עד שתשלם. בתביעות קטנות זה מהר ובלי הרבה קישקושים ועו"ד.

    • העלמות עו"ד
      עו"ד מיקי חשמונאי | 24/08/2008 18:45

      מירי שלום, שאלתך אינה מתאימה לפורום דיני משפחה, וכפי שראיתי פנית גם לפורום בתי המשפט. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת