מינוי אפוטרופוס - דיני משפחה

  • אפוטרופוס
    שרה | 16/08/2008 18:44

    בתי בת 20 הוכרה כנכה נפשים 40 אחוז, בעבר קיבלה עשרת אלפים ש"ח מביטוח חיים ובזבזה אותם תוך פחות מחודש, כעת היא תקבל גמלה מבטוח לאומי ואולי עוד פיצויים מבטוח, האם לאור חוסר יכולתה להתנהל כספית אוכל לבקש מבית המשפט להיות אפוטרופוס שלה? ומה הם ההליכים תודה

    • מינוי אפוטרופוס - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 17/08/2008 11:19

      שרה שלום, בנסיבות המתוארות על ידיך ניתן להגיש לביהמ"ש לענייני משפחה בקשה למנותך כאפוטרופא של בתך. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת