מזונות ילדים מעל גיל 21- דיני משפחה

  • מי מפרנס ילדים אחרי גיל 21 ?
    אלינור | 06/08/2008 06:14

    אני מבקש לדעת מה קורה לילדים להורים פרודים/גרושים אחרי גיל 21 שהרי הם מסיימים צבא ועדיין לא יוצאים מהבית של ההורים, הולכים בדרך כלל ללמוד , אז יש גם את שכר הלמוד של האוניברסיטיה וכל ההוצאות שהינם גבוהות ביותר, ואל נשכח שילד כזה גם צריך מזון, ומדור? מה המדיניות ? ומה לעשות על מנת לחייב את הפרוד/הגרוש בתשלום עבור ילדים אלו....תודה

    • מזונות ילדים מעל גיל 21- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 07/08/2008 00:03

      שלום רב אין חובה שבדין לזון אותם אך כהורים מן הסתם תדאגו לילדיכם, כל אחד לפי יכולתו. מניסיוני אני יכול לומר שישנם מקרים שנערכים הסכמים בין הורים שמבקשים בין היתר לקבוע כיצד ישולמו הלמודים האקדמיים של ילדיהם ובדרך זו פותרים את המחלוקת. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר