דיני משפחה- סעיף אריכות ימים

  • חשבון בנק משותף
    צופית | 30/07/2008 00:00

    אני בעלת חשבון עם אבי ז"ל ובנוסף מצורף סעיף "אריכות ימים" שאלתי אם הכספים שיכים לי למרות שבצוואה מצויין שהחלוקה שווה בין האחים

    • דיני משפחה- סעיף אריכות ימים
      עו"ד מיקי שיפמן | 30/07/2008 23:30

      שלום רב, השאלה היא האם הכספים משותפים או שהיו שייכים לנפטר ורק נכנסת לחשבון כדי לסייע בידו לנהל ענייניו. אם אינך שותפה אמיתית הרי שיש לחלק בהתאם לצוואה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר