משמורת על קטין- דיני משפחה

  • משמורת ילד
    mori7397 | 22/07/2008 06:03

    אישתי ואני בהליכי גירושין. בעקבות אלימות פיזית ומילולית שלה כלפי היא הורחקה מהבית לשלושה ימים, ואילצה את הילד בן ה-11 לבוא עימה. האם אני יכול לפנות לרשויות הרווחה ולטעון שהיא גורמת נזק לילד בזה שהיא מרחיקה אותו מהבית והסביבה שלו, האם אני יכול למנוע ממנה לקחת אותו איתה.

    • משמורת על קטין- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 23/07/2008 21:45

      שלום רב, ניתן לעשות זאת באמצעות פניה לבימ"ש בבקשה מתאימה ומנומקת, אשר תעבור לתגובת הצד השני וגם הרווחה יצטרכו לחוות דעתם ולאחר מכן יחליט ביהמ"ש. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר