זכויות פנסיה אחרי מוות

  • זכויות בן זוג לפנסיה לאחר פטירה
    אידה | 19/07/2008 16:01

    אני חיה עם בן-זוגי 25 שנה,ויש לנו שלושה ילדים משותפים,דירה ורכוש משותף.בעבר היינו נישואים אך בשלב מסוים התגרשנו ברבנות ואנו מוכרים כגרושים במשרד הפנים. האם כבת זוגו/ידועה בציבור אני זכאית ליהנות מקרן הפנסיה של "בעלי" אם חלילה הוא ילך לעולמו? במידה ולא-מה נדרש מאיתנו לעשות?

    • זכויות פנסיה אחרי מוות
      עו"ד מיקי שיפמן | 20/07/2008 20:11

      שלום רב זכויות הפנסיה של אדם נפסקות עם מותו ולכן לא תוכלי לקבל/להנות מזכויות אלה. מה שכן ניתן לעשות זה לעשות הסכם (או לשנות את הקיים) ולאשרו בביהמ"ש למשפחה ולהוון את זכויותיך מהפנסיה וכך הקרן תהיה חייבת לשלם לך את חלקך ע"פ ההסכם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר