איזון משאבים

  • דחית פירוק שיתוף דרך כונסי נחסים
    מ | 16/05/2008 23:07

    בית המשפט פסק פירוק שיתוף ומכירת הבית דרך כונסי נכסים. התהליך של הכונסים עדין לא התחיל. בינתיים התגרשנו ואני מעוניין לאיזון המשאבים לפני שמפרסמים את הבית למכירה . האים אפשר לבקש מבית המשפט דחית אבודת הכונסי נכסים לאחר איזון המשאבים? תודה מראש

    • איזון משאבים
      עו"ד מיקי שיפמן | 18/05/2008 00:01

      שלום רב, ראשית, ענין המכירה עשוי לקחת מס' שבועות/חודשים כי יש לקבל חוו"ד שמאי, יש לפרסם ואח"כ לבצע התמחרות, כך שבינתיים יכולה להגיע חוו"ד האקטואר בנוגע לאיזון המשאבים. ניתן לשקול אפשרות של פניה לבימ"ש בבקשה מתאימה ולטעון שלפי חוו"ד האקטואר ולפי הסכומים שיש לאזן, ברצונך לרכוש את החלק בדירה ולכן יש לחכות ולעכב את המכירה. בנסיבות הספציפיות שלך - התייעץ עם עו"ד שיקבל תמונה מלאה של הענין. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר