הוצל"פ

  • שכר טירחת עו"ד
    דקלה | 14/05/2008 16:52

    שלום בשנת 2004 פתחתי תיק בהוצל"פ בגין חוב מזונות. במשך שנתיים התנהלו דיונים. ראש הוצל"פ פסקה כי לא הצתלחתי להוכיח כי אכן יש חוב בתיק. אי לכך ערערתי לבית המשפט לעניני משפחה ברמת גן. והשופט קיבל את הערור וקבע כי החלטת ראש הוצאה לפועל היתה שגויה. והחזיר את התיק להוצל"פ על מנת לחשב את הריבית וההצמדה .כמו כן השופט קבע לי שכר טירחה על סך 5000 ש"ח. התיק חזר להוצל"פ לחישוב הריבית וההצמדה. אבל העו"ד שלי לא דרש שכר טירחה. שאלתי היא האם שכר הטירחה שנקבע לי ע"י השופט הוא רק בגין הליך העירעור???? או שהוא כולל גם את שכר הטירחה של הוצל"פ ????? האם אני יכולה לבקש מהוצל"פ שכר טירחה עו"ד בגין כול הליכים שהתקיימו אצלה במשך שנתיים שקדמו לעירעור???? המון תודות דקלה

    • הוצל"פ
      עו"ד מיקי שיפמן | 14/05/2008 22:21

      שלום רב, אם בוצעו פעולות בתיק הוצל"פ (מזונות) עוה"ד יוכל לבקש שכ"ט (בניגוד לתיק הוצל"פ רגיל). בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר