חופשת לידה לגבר - פורום דיני עבודה

  • חופשת לידה
    נועם | 23/03/2008 11:47

    שלום בעוד כחודשים אישתי ואני אומורים לחבוק את ילדנו הראשון לאחרונה החלונו שאישתי תיקח רק חלק מחופשת הלידה ואני את החלק השני של חופשת הלידה. שאלתי ההאם דבר זה אמפשר ומותר לפי חוק? והאם לאחר חופשת הלידה שאני לוקח המעביד יכול לפטר אותי בעקבות חופשת הלידה. תודה לכולם

    • חופשת לידה לגבר - פורום דיני עבודה
      עו"ד ליאת עצמון | 23/03/2008 13:55

      שלום רב, שיהיה לכם בשעה טובה. שאלות בנושא דיני עבודה מומלץ להפנות לפורום דיני עבודה ואני שמחה שעשיתם כן ואף קיבלתם תשובה ממנהל הפורום. בכבוד רב ובברכה, ליאת עצמון, עו"ד ומגשרת