גביית מזונות באמצעות המוסד לביטוח לאומי

  • לעו"ד ליאת- אנא התייחסותך לשאלותי
    רינת | 11/03/2008 08:32

    לעו"ד ליאת שלום, אני מאוד מבקשת אם תוכלי לענות לי על השאלות ששאלתי בפעם הקודמת כי התשובות להן מאוד מעניינות אותי, ואני בכל זאת רוצה אפשרות לתקוף את ההחלטה של בית הדין מאחר ואינני מעוניינת לקבל את דמי המזונות דרך בעלי לשעבר לאור ניסיוני המר מהעבר. שאלותי: 1. כיצד אני יכולה לתקוף את ההחלטה הזו? 2. האם אפשר לתת החלטה שלא בנוכחותי? 3. האם ההחלטה לגיטימית ? אנא התייחסותך ותודה

    • גביית מזונות באמצעות המוסד לביטוח לאומי
      עו"ד ליאת עצמון | 11/03/2008 21:10

      רינת שלום, מפנייתך עולה כי עקב ניסיונך המר בגביית דמי המזונות מבעלך, הנך מעוניינת להמשיך לגבות את דמי המזונות באמצעות הביטוח הלאומי. יהא זה לא רציני לענות לשאלתך מבלי לראות את הבקשה שהוגשה על ידי הגרוש שלך ואת החלטת ביה"ד. במידה ומדובר בהחלטה יתכן ועליך לערער עליה ולציין כי לא ניתנה לך אפשרות להגיב ואת מתנגדת להחלטה מכיוון ש... או שאת מבקשת מביה"ד לקבוע דיון בנושא... ....או לבקש שהגרוש שלך יפגין רצינות ויעשה הוראת קבע לתשלום המזונות .... ועוד. במידה והמזונות אינם משולמים כסדרם, באופן שיטתי, נראה שלא ניתן לחייב אותך כיצד לגבות את דמי המזונות ולחסום בפנייך את אפשרות גבייתם באמצעות הביטוח הלאומי יחד עם זאת יש לבחון כל מקרה לגופו של עניין בד בבד עם אופן מילוי התחייבות זו ע"י הגרוש. שיהיה לך בהצלחה וכל טוב, בכבוד רב ובברכה, ליאת עצמון, עו"ד ומגשרת האמור לעיל אינו בא במקום ייעוץ משפטי אישי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש/ת בלבד!