שלום זיוה

  • דחוף
    זיוה | 27/10/2007 10:02

    אני אישה נשואה 24 שנה בחמש שניים אחרונות אני נכה 100 אחוז בשנתיים אחרונות בעלי מנהל רומן ואמר לי זה מה יש או להיתגרש אני לא רציתי להיתגרש כי לא רצה לתת לי כלום הוא לא שילם בכוונה משכנתא ביגלל שיהיה חובות ויצטרך למכור את הבית שהגיע שלב מכירת הבית הבטיח לי בפה שיקנה לי בית קטן על שמי וזה בנוככות הילדים שהם בוגרים הוא לא קנה לי בית והיום אני חיה איתו והילדיים הבוגרים בשכר דירה ומחייב אותי לשלם לו 100 שקל לחוד אין לי אפשרות שבקיבא שלי אני קונה תרופות ולרופאים מסוימים אני היתי חולת סרטן וגם מקבל על נפשי ואני מטופלת בעלי כול יום מיתעלל בי נפשית ומנצל את מצבי עד שלא היה אכפת לו שאני יתאבד היום הוא כול הזמן עם החברה שלו ואומר לי יש לך בעיה את יכולה ללכת ואין לי לאן רציתי לדעת עם יש לי איזה זכיות לקבל מימנו או מזונות אישה עם אני עוזבת עקב מצבי הנפשי או שהוא יעזוב הוא מקבל 65000 שקל לחודש ולי לא דואג אף פעם לצרכי האישים לא לתרופות ולא כלום אנה מיממך תעזור לי מה זכיותי וכמה

    • שלום זיוה
      עו"ד צבי יוגב | 27/10/2007 13:58

      בעייתך רצינית וחמורה מדי לתשובה בפורום. את זקוקה לעורך דין שיגיש בקשות לקבלת זכויותייך בבית המשפט זכויות כגון כסף מהסכום הגדול שבעלך מרוויח בחודש (65000 ש"ח בחודש) מגיע לך כסף מזונות, בקשה לתשלום המשכנתא ועוד (אינך חייבת להתגרש לשם כך) באם אין לך כסף לעורך דין אני ממליץ לך לפנות לסיוע המשפטי. או לעורך דין בשי"ל (שרות ייעוץ לאזרח) או למכללות למשפטים כגון הקריה האקדמית בקרית אונו שם סטודנטים נותנים עזרה משפטית. מאחל לך רק טוב מעתה והלאה, והרבה עו"ד יוגב צבי