דינה היקרה !

  • תעזור לי בבקשה
    דינה | 27/06/2009 12:55

    אני אישה שבעלי הלך למאסר למשך 12 שנות מאסר בפועל ואני אמא ל שלושה ילדים ביגים 6 .5.3 ,שמקבלת קצבה מביטוח לאומי בסך של 2800 ש"ח שהינה ההכנסה היחידה שלי ,,בתקופה האחרונה נודע לי שבעלי חייב מיסי ארנונה לעיריה בסך של 60.000 ש"ח וגם מים וזה דבר שאני בכלל לא ידעתי עליו ,,מהעיריה רצה לעקל לי דברים כדי שאני אשלם והלכתי אליהן ע"מ להגיע להסדר ואת המים מכרתי את כל הדברים שלי ושילמתי אותם פעם אחת וזה היה 10.000 ש"ח (וגם חלק מהכסף מביטוח לאומי שקיבלתי )אך סירבו לי לזה וביקשו שאני אשלם כל חודש 1500 ש"ח לפחות כל תשלום חודשי וזה דבר שאני לא אוכל לעמוד בו ,,ביקשתי מהם הסדר בסך של 500 ש"ח לחודש אך הם מסרבים וצאיימים עלי כל הזמן,,איך אני אוכל לחייב אותם להתחייב במצבי הכלכלי הקשה והאישי שאני לא מאחלת אוצו לאיש ולתת לי לשלם גג 500 ש"ח בחודש טחא להפריע לי כל יום בהתראות והם מסרבים לי ??? מה היית מציע לי להגיש נגד העירייה צו מניעה זמני ??? או למי לפנות ??? תעזור לי אני וילדיי מתחננים לך

    • דינה היקרה !
      ס' | 27/06/2009 16:13

      לדינה היקרה ! לצערי במדינת ישראל קיימת השיטה הקפיטלסטית, כלומר: למי שלא עובד ומרויח הרבה , אין זכות קיום! זכות הקיום ניתנה רק לעשירים. ומה שנותר לכול העניים הוא לבצע התאבדות משפחתית. ודרך אגב גם אני ומשפחתי צריכים לעשות כך. ובכול זאת אם את רוצה להילחם תעשי כך : 1.תיקני מכונת צילום ופקס ומדפסת 600 ש"ח HP הכי טובות. 2. תגישי בקשה מנומקת מלווה במיסמכים רלוונטיים ב3 עותקים, מכתב הבקשה צריך להיות מפורט עם סעיפים ברורים, ולפחות 4,5 עמודים ,מודפסים בכתב גדול וברור. 3. את הבקשה הנ"ל להגיש למוסדות ואז תיווכחי שהמוסדות מגיבים אחרת לגמרי לבקשות מפורטות כאלו. 4. מגיע לך יעוץ משפטי חינם ,תבקשי מהעובדת הסוציאלית בישובך. 5. במצבך את צריכה להיות החברה הכי טובה של העובדת הסוציאלית. 6. הבנתי שאת לא עובדת ,ולכן כתיבת הבקשות והגשתן תמלא את זמנך, ותפיח בך רוח קרבית ולוחמנית ואז תיראי איך כולם יוצאים מיגדרם לעזור לך ולילדיך. כל טוב דינה!

    • האם ניסית לפנות לשירותי הרווחה של העירייה ?
      עו"ד שווץ איתן | 27/06/2009 20:44

      שירותי הרווחה לעיתים מסייעים לפנות אל מחלקת הגבייה של העירייה, ולהגיע להסדר תשלומים שמתחשב בחייב ובמצבו הסוציו אקונומי. האם פנית לשירותי הרווחה?