המצב "חרא בלבן"

  • המלחמה הכלכלית
    מה זה משנה | 26/06/2009 00:41

    רבים מאיתנו קורבנות "המלחמה הכלכלית" של הלוחמים עטורי הקרבות והעוז בעלי ההון בנקים חברות אשראי ואפילו מוסדות מדינה לא מחפסים את הצדק אלא את ההון והכי קל לקחת אותו מהחלשים לרמוס את זכככככככככככויותהם נותנים לך מסגרת אשראי והלוואות ברביות גבוהות כי יודעים שאין לך ברירה "החיים יקרים"ואז ביום הדין מחכים הכרישים עם הרובה והF-16'15 בדמות ספר החוקים ומותירים אותך ללא כל עם חובות אוכלים אותך ושותים את דמך והכל חוקי התגייסת בגיל 18+ ולאחר 10 או 15 שנה קיבלת הודעה מביטוח לאומי על תשלום הכולל רבית והצמדה שהמקור מתגמד לידם,בגין היותך בן 18 עד לגיוס, הכל חוקי, קיבלת דו"ח חניה ללא דוח על השמשה והמכתב בגינו נשלח בטעות ע"י העיריה לכתובת שהיא לא שלך נצברו רביות ושהגיעו אליך והסברת שהתחתנת עברת דירה ולא הייתה לך ספק של מודעות ושום הודעה לא הסתכלה לך ישירות לאישון של העין,ואת שומרת חוק אדוקה בעלת ערכים ללא שום כוונה.....,אל תשעממי אותם עם סיפורים משעמים שאותם לא מענינים הם רוצים בסך הכל רק את המצלצלים,לתפארת מדינת ישראל,העם שעבר את השואה בה חיי אדם נהפכו לבעלי ערך נמוך מהזבובים והפרעושים שאותם אנחנו מוחצים,אפה הלקח הנילמד איפה ההתעוררות איפה המידות ,"המלחמה הכלכלית" למה היא הפכה אותנו? מה היא אומרת עלינו??.

    • המצב "חרא בלבן"
      ס' | 27/06/2009 16:27

      למה זה משנה : תקראי את הפניות לפורום, תילכי אחורה כמה חודשים . הצרות של האזרחים איומות , בילתי נתפשות. מה זה משנה מי אשמים, התוצאות בילתי נתפשות, לפעמים ניראה שרק המוות משחרר. מי שנופל ונסחף למערבולת : חובות משכנתה ,הוצל"פ , כינוס נכסים, הליכי פשיטת רגל, עיקולים, עיקולי מטלטלין בבית ,צוי מאסר, הבריאות מידרדרת , מריבות עם האשה, עם הילדים, עם השפחה הקרובה אחים ,אחיות , הורים . כולם מתרחקים מימני כאילו יש לי צרעת, פתאום כולם נעלמים שחס וחלילה לא נבקש עזרה.