אשפוז וחוב למד"א

  • קנס על אי תשלום במועד
    דורית | 21/06/2009 12:38

    בתנו עם תסמונת דאון אושפזה במצב קשה עם חיידק טורף .נסענו באמבולנס ושכחנו מהתשלום. האם נכון לשלם עכשיו תוספת 40%שדורש מאתנו עו"ד שי ארז?איך אפשר לבטל את הקנס ולשלם למד"א את סכום האגרה האמיתי? תודה מראש על תשובתכם

    • אשפוז וחוב למד"א
      עו"ד משה שרגא | 22/06/2009 08:04

      אם היה אשפוז, יש לשלם למד"א לבקש החזר מקופ"ח.

      • אחור בתשלום הוציא מידי מד"א את הגביה
        דורית | 22/06/2009 12:20

        האשפוז היה לפני שנה וחצי ולכן מד"א הודיעו לנו שהדבר יצא משליטתם והגובה של הכסף זה העו"ד +תוספת של 40%דמי עמלה ו"הענשה"....במקרה זה איך משלמים למד"א שלא מוכנה לגבות את הכסף והעו"ד שלא מוכן להפחית מהריבית הבלתי סבירה.זה כבר לא הכסף,, זה משהו עקרוני שרציתי לברר.האם אפשר לגבות כזו ריבית על אחור בתשלום. אשמח לקבל ממך מידע למען הצדק האנושי.הרי לא לקקנו דבש בתקופה ההיא והינו אחרי ארוע טראומתי! ממש מודה לך על ההתיחסות. דורית.

        • שכחתם אותי? רוצה התיחסות!
          דורית | 23/06/2009 17:58

          לא הגבתם על שאלתי הקודמת.

        • יש לבדוק את חישובי הריבית ושכ"ט  לת
          עו"ד משה שרגא | 23/06/2009 20:59

      • מד"א לא מוכנה לקבל התשלום החוב כיום הוא לעו"ד
        דורית | 23/06/2009 18:09

        במידה ולא ישולם החוב עם הריבית לעו"ד שי ארז ושות" ינקטו בעיקול. האם זה הגיוני?