תשובה

  • ביטול צקים
    מיכל | 14/06/2009 10:15

    לפני מספר חודשים ביטלתי צקים בהסכמת החברה שלה מסרתי צקים יש לי מכתב הסכמה לא נמסרו לי הצקים חזרה לפני מספר ימים קיבלתי מעורך הדין שמיצג את הבנק של החברה מכתב התובע ממני את הכסףומאיים עלי בהוצאה לפועל מה עלי לעשות.

    • תשובה
      עו"ד מיכל סגור | 14/06/2009 12:56

      להוציא לו מכתב המתאר את העניין ולצרף לו את מכתב ההסכמה של החברה. אם בכל זאת יפתח נגדך תיק הוצל"פ תאלצי להגיש התנגדות.

    • יכול להיות שהבנק יטען לאחיזה כשורה בשיקים ויעמוד על תשלום השיקים למרות ההסכם בינך לבין החברה
      עו"ד שווץ איתן | 14/06/2009 13:31

      במקרה כזה יש לבדוק את יסודות אחיזתו של הבנק בשיקים ומועד ביטול העסקה.