נא הבהר את שאלתך, לאיזו הודעה אתה מתכוון?

  • הודעת צד ג'
    אודי | 01/06/2009 15:10

    האם ניתן לשלוח הודעת צד ג' בהוצאה לפועל-היינו לאחר שניתן פס"ד והעניין הגיע להוצאה לפועל,האם ניתן לשלוח את החוב שבהוצל"פ לצד ג'.

    • נא הבהר את שאלתך, לאיזו הודעה אתה מתכוון?  לת
      עו"ד שווץ איתן | 01/06/2009 17:27

      • המשך הבהרת הודעת צד ג'
        אודי | 01/06/2009 19:19

        הנני מתכוון להודעת צד ג' -בהודעה זו מודיעים לצד אחר/למישהו אחר שלמשל החוב שייך לו או שהוא אשם וכו'... זהו נוהל מקובל בבתי משפט ובדיונים כאשר הנתבע טוען שאין לו קשר לתביעה הנדונה ויש קשר למישהו אחר ולכן הוא שולח (הנתבע) הודעת צד ג'

        • החייב צריך לטעון כנגד החוב ושאין זה שלו אלא של
          איציק | 03/06/2009 09:27

          צד אחר לגמרי. אם הרשם אישר זאת, אזי התיק אמור להיסגר כנגד החייב ואתה אמור לפתוח תיק נגד האחר שנקבע שבוא בעל החוב. לא יודע מה יש להודיע למישהו על חוב כצד ג' אם לא נפתח נגדו תיק אישי וננקטו כל ההליכים והאזהרות כנגדו.