הוצאה לפועל - דיון בהתנגדות

  • התנגדות לביצוע שטר
    איתי מרקוביץ | 17/04/2009 19:21

    חתמתי לחבר על שטר חוב כערב. הגשתי באיחור התנגדות לשטר + בקשה להארכת מועד. אני מייצג את עצמי בגלל מצב כלכלי קשה. האם מיחשהו יכול לתאר איך מתנהל הדיון בפועל? זאת אומרת- מי טוען בפני השופט, מי נחקר על התצהיר וכו' (נקבע מועד לעוד שבוע)

    • הוצאה לפועל - דיון בהתנגדות
      עו"ד משה שרגא | 18/04/2009 21:58

      המצהיר נחקר על תצהירו ואח"כ הצדדים מסכמים. לבסוף מחליט הרשם בעניין הארכת המועד ובעניין ההתנגדות.