קח נשימה ארוכה

  • הודעה לפני *צונזר***- עיקול בלתי פתיר של מד"א ועיריה
    נואשתי. אין לי כוח | 10/03/2009 01:37

    קיים עיקול כבר כמעט שנה של עיריה בנושא דוחות. שלא היו ולא נבראו. והבנק לא אמר כלום ולא עשה כלום בקשר לזה. לפתע בסוף השנה נזכר הבנק בעיקול - בתואנה שהפעם יש מימוש. וללא התראה כלל סגר לי למעשה את החשבון . בנוסף בסוף השנה נוסף גם עיקול על חשבון בנק היחיד שלי לטובת מד"א. - שבו אין "מימוש" בגין חוב אמבולנס מלפני כ-10 שנים . אין כסף בחשבון , אבל יש מסגרת אשראי . בנוסף ליתר דיוק גם היו לי חיובי כרטיסי אשראי שגם הבנק וגם חברת האשראי תפסה יופי של טרמפ על זה שהחשבון "מעוקל" ( כאילו שזה מוצדק וכאילו שזה לנצח) ומחזירה לי חיובים (כאשר אין לי אפשרות לשלם את החיובים מראש כדי שלא יוגשו על מנת שלא יגבו את העמלות האלה) ובכל פעם גובה ממני מעל מאה ש"ח . יש לציין שיחסן של חברות האשראי אינו אחיד - אין מה להשוות את היחס המגעיל של חברת לאומי כרד (שהם יוצרים בכוונה חיובים - כדי שיוכלו לסחוט עוד ועוד עמלות - גם אם מדובר בחיובים שלא קיימים בעצם) ליחס האנושי והמתחשב של ויזה כאל. אני רוצה לדעת כמה זמן עוד מתכננים לחגוג עלי כל מיני סחטני עמלות כאלה? וגם כמה זמן בעצם מותר להטיל עיקול על חשבון שלא יכול לשלם - ובעליו גם לא רוצה לשלם למי שלא מגיע לו! כמה זמן ? ממה שהבנתי זה לוקח שלושה חודשים . מה יקרה אחרי שלושה חודשים בהם לא יהיה כסף בחשבון? האם הבנתי נכון? אני על סף **צונזר על ידי המערכת****. עוד מעט לא יהיה לי כסף לקנות את הכדורים הקבועים נגד דכאון , ואז לא יהיה שום דבר שימנע אותי *צונזר****... דיייייייייייי עזרו לי!!

    • קח נשימה ארוכה
      ליאורה | 10/03/2009 14:03

      יש גורמים בלשכות הרווחה שיכולים לעזור. אתה יכול לקבל ייצוג משפטי חינם, ואתה יכול ללכת לחקירת יכולת ואתה יכול לדבר עם הרשם. מה פתאום להתאבד? תפנים - זה רק כסף, ולאט ובביטחה זה יעבור.

      • ליאורה צודקת, לא מדובר בסוף העולם.  לת
        עו"ד שווץ איתן | 10/03/2009 16:28

        • אם אין כסף לשלם כמה זמן עוד יחול העיקול על החשבון?
          נואשתי - אין כסף | 10/03/2009 17:22

          כמה זמן מותר להחזיק עיקול על חשבון שאין בו כסף ? למה מתעללים ככה באנשים ? ולליאורה - מה הקשר ללשכת הרווחה. מה הם יעשו ?פניתי לעמותת ידיד אבל כולם פקה פקה .לא עוזרים. מד"א הגיבו בתשובה שאשלם 2000 שח במקום 2800 . המשכורת שלי פחות מזה. ואני לא יכול להוציא אותה כי הצ'ק הוא למוטב בלבד. ורק דרך חשבון . **צונזר***

          • גולש יקר, מצוקתך ברורה
            מערכת | 12/03/2009 09:43

            מצוקתך ברורה, ומשום שהיא נוסחה בצורה כה קיצונית נאלצנו לצנזר חלקים ממנה. אנא שלח פירוט בנוגע למצבך במסלול הייעוץ האישי, וננסה לסייע לך. ייעוץ אישי בברכה, מערכת האתר