הוצאה לפועל - מימוש מטלטלין

  • מימוש עיקול מטלטלין
    אבי | 01/03/2009 22:12

    בעת הגשת בקשת מימוש עיקול מטלטלין (לאחר רישום) פרט לאגרה שנתבקשתי לשלם בהוצל"פ בסך 500 ש"ח יהיו עוד אגרות או תשלומים למינהם מצד הזוכה ? כמה זמן לוקח התהליך? במידה והחייב אינו משלם למעקלים את החוב והם מעקלים את הרכוש (מכונות במפעל במקרה זה) מה הצעד הבא שעלי לנקוט? (אין באפשרותי לאתר חש' בנק מדובר בעסק החייב לעובד). תודה מראש

    • הוצאה לפועל - מימוש מטלטלין
      עו"ד משה שרגא | 02/03/2009 22:09

      יש לשלם למעקל ואולי גם למנוף ומשאית וכן אחסנה.

      • המשך לשאלה........מבקש שובה בדחיפות
        אבי | 03/03/2009 21:47

        מתי אני נידרש לשלם סכומים אלו? לאחר ביצוע המימוש? ניתן לדרוש סכומים אלו מהחייב? תודה על העזרה.

        • תשלום לקבלני ההוצאה לפועל
          עו"ד משה שרגא | 04/03/2009 08:46

          בדר"כ אלו גופים פרטיים וידרשו תשלום טרם ביצוע העבודה. אחסנה הינה עניין לא זול !

          • המשך לשאלה....אני נואש.....
            אבי | 04/03/2009 22:12

            ראשית תודה על התייחסותכם ותשובותיכם!!!! הבנתי שעומדות לפניי הוצ' רבות עד לקבלת התשלום (אם בכלל) היות ואני מתקיים מקצבת נכות ולא יהיה באפשרותי לשלם סכומים אלו , באיזו דרך עוד ניתן ללחוץ על המעביד לשלם את החוב ? האם ניתן לאתר בדרך כלשהיא מס.חש' בנק (אין לי עו"ד מייצג כרגע)? אני ממש כבר לא יודע כיצד לנהוג..... תודה גדולה מראש.

            • האם ניסית לפנות לעו"ד/גובה שעובד ע"פ תוצאה?
              אראל סגל | 04/05/2009 08:45

              אני לא מכיר אישית, אבל יש חברות שעושות את כל הגביה על חשבונן, ולוקחות אחוזים רק במקרה של הצלחה, למשל: ***צונזר ע"י מערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***