הוצאה לפועל של פסק דין וכורסא פגומה שנשארת בידי הזוכה

  • אי קיום פסק דין
    מיכל | 08/02/2009 20:26

    בפסק הדיון (שניתן לפני כחודש) הוחלט כי חברת רהיטים שסיפקה לי כורסא פגומה תבוא לקחת את הכורסא עד ה - 15.2 ובמועד זה תחזיר לי את כספי. ה - 15 לחודש מתקרב ומהיכרותי עם הנפשות הפועלות אין מצב שיקרה משהו עד ה - 15.2. מה עלי לעשות? לשלוח להם מכתב? לפנות להוצאה לפועל? כמו כן מה עלי לעשות עם הכורסא הפגומה? (להמשיך לאחסן אותה???) תודה רבה

    • הוצאה לפועל של פסק דין וכורסא פגומה שנשארת בידי הזוכה
      עו"ד שווץ איתן | 08/02/2009 23:41

      חבל שבפסק הדין לא נקבע הסדר לעניין גובה הפיצוי והפעולות שיינקטו אם לא יקוים פסק הדין. את הכורסא תוכלי לשלוח לחברה ולתבוע את הוצאותייך בגין המשלוח. את הפיצוי שנפסק לזכותך, תוכלי לאכוף באמצעות בקשה לביצוע פסק הדין.

      • תודה ועוד שאלה
        מיכל | 09/02/2009 14:12

        על איזה טופס מדובר בהגשת בקשה לביצוע פסק דין - 802 או 803? האם ע"מ לקבל החזר כספי לשליחות עלי לתבוע שוב בבית משפט לתביעות קטנות?