רשלנות בסגירת תיק הוצאה לפועל

  • כתובת לא נכונה

    לפני מספר שנים ניתבעתי ע"י חברת ביטוח עקב אי תשלום פוליסה בשיחה עם עו"ד של החברה הוסכם על התשלום אותו שילמתי בהעברה בנקאית לחשבון עו"ד הדין לפני מספר חודשים מכרתי את ריכבי ואז גיליתי כי הוא מעוקל לאחר ברור הסתבר כי נשאר חוב של 161 ש"ח לאותה תביעה מסתבר כי עקב החוב עוקלו כל רכבי ביתי וחשבון הבנק שלי בברור הסתבר כי ההודע על העיקול נשלחה לכתובתי הישנה ממנה עברתי לפני שלוש שנים ואף שיניתי את המען במשרד הפנים עקב העיקוב באיתור העיקול הפסדתי את מכירת הרכב והמחירון ירד מה ניתן לעשות ומי אחראי על כתובת החיבים ועידכון

    • רשלנות בסגירת תיק הוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 06/02/2009 13:39

      ראשית וחשוב מכל - אם אתה טוען כי היה הסדר עליך להביא ראיות לכך.

      • מידתיות בעיקול

        נטם ביצועה העברה בנקאית בנתאם לשובר תשלום של ההוצאה לפועל זה מספיק מי אחראי על מסירת כתובת החייב האם הודע על עיקול צריכה להישלח בדואר רשום האם זה הגיוני לעקל את כל רכושו של אדם שני בתים שני רכבים ועוד על סכום של 161ש"ח לפני שמאשרים עיקול כזה האם לא חייב עו"ד הדין להראות שפנה לחייב וידע אותו לגבי היתרה שלא ברור מהיכן הגיע