סכום הזכיה בפסק הדין לא גדול בערך כ-9000 ש"ח

  • זכיתי בתביעה
    ללא | 03/01/2009 18:54

    שילמתי לעורך דין 1000 ש"ח +מעמ כדי שימסור את הזכיה לחייב אבל החייב ממשיך במריו ולא משלם לאחרונה סיפר לי העורך דין כי יש עוד דרכים כמו פקודת מאסר ואו מטלטלין ועיכוב חשבון בנק וכדי להןציאם לפועל עלי לשם כל מיני אגרות האים הוא צודק ?אגב ההסכם ביני ובינו שאני רוצה אצ סכום הזכיה וכל סכום נוסף שיוציא ממנו הוא מקבל . ידוע לי כי עלי לשלם את האגרות אבל למה לא לנקוט בהליך אחד רציני ולא בכל ההליכים?

    • סכום הזכיה בפסק הדין לא גדול בערך כ-9000 ש"ח
      ללא | 03/01/2009 18:56

      האים זה משנה מה הסכום?

    • מה זה הליך רציני?
      עו"ד משה שרגא | 04/01/2009 16:23

      כל הליך מתאים לנסיבות מסויימות.

      • מה זה רציני?
        ללא | 04/01/2009 17:45

        הליך רציני זה שהעו"דיתן את מלא האינפורמציה ויגיד שמע זה שיקבל את פסק הדין עדיין יכול לסרב לו,אם כל המידע הזה הייה בידי ידוע לי כי יש מחירון של לישכת עורכי הדין ולא הייתי מזדרז לשלם לו 1000 ש"ח בגלל דבר כל כך פעוט כמו מסירת פסק הדין ידוע לי ש יש עוד הליכים שאפשר לנקוט ,כמו פ. מאסר ואו עיקולי משכורת ואו מטלטלין ,בכלל למה לנקוט בסחטנות שכזו הרי לבסוף עורך דין שאינו נוקט בהליך רציני נשאר רק עם הלקוחות הלא רציניים ותמיד ישאר עו"ד קטן .