טרם איחוד תיקים בהוצאה לפועל

  • שאלה לגבי בקשה בהוצל"פ
    אלי | 24/12/2008 19:29

    שלום רב, יש לי מספר תיקים של חובות בהוצל"פ, הגשתי בקשה להכריז עליי כחייב מוגבל באמצעים ולאחד את התיקים בתיק איחוד. עדיין לא התקבלה החלטה של הרשם. העניין הוא שבתיק מסויים יש לי עיקול על המשכורת וביקשתי בבקשה הנ"ל( באותה בקשה) גם לעכב את ההליךכים נגדי כדי שאוכל לשלם את צו התשלומים שהרשם יקבע בבקשה זו. העיקול על המשכורת הוא לא בתיק הספציפי שבו הגשתי את הבקשה כי הוא לא התיק עם החוב הכי גדול. האם הרשם במקביל גם יעכב את ההליכים נגדי או שאני צריך להגיש בקשה נפרדת? אם כן את הבקשה לעיכוב אני מגיש על מספר התיק בו יש לי את העיקול או על מספר התיק בו הגשתי את הבקשה לאיחוד והכרזה? ראוי לציין שגם אין עדיין החלטה לגבי האיחוד וההכרזה. תודה על תשובתכם.

    • טרם איחוד תיקים בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 25/12/2008 08:09

      כל עוד אין החלטה אין איחוד ואתה רשאי להגיש בקשות בתיק הפרטני. למעם הסדר הטוב רצוי כי תציין בקשה כי הוגשה בקשה להכרזתך בחמב"צ.