מי קבע שיש עיכוב הליכים?

  • תיק איחוד
    רחלי | 21/12/2008 12:20

    יש לי תיק איחוד שאניני עומדת כרגע בתשלומיו,אין באפשרותי לשלם נשלחתי ע"י רשם ביהמ"ש לאחר חקירת יכולת לסיוע משפטי על מנת לקבל עו"ד מהמדינה,מכיוון שבעלי מרוויח משכורת קצת מעל המינימום לא קיבלתי סיוע. כרגע ביצעו עיקול בחשבון הבנק שלי יש בו קיצבאת ילדים ועשיתי טובה לאם חד הורית שהתחליה לעבוד שהמשכורת שלה תיכנס אלי.מכיוון שיש עיקול בחשבוני ההבחורה בלי אוכל מתאריך 5/12 בגלל עיקול על החשבון שלי.הגשתי טפסים שמוכיחים שהכסף לא שלי מה שאינני מבינה איך בוצע העיקול אם יש עיכוב הליכים בתיק,יכול להיות שנעשתה פה טעות?

    • מי קבע שיש עיכוב הליכים?  לת
      עו"ד משה שרגא | 21/12/2008 12:54

    • גברתי
      אביהו | 21/12/2008 15:16

      זה שראש ההוצל"פ הפנה אותך לסיוע משפטי, אין בזה לעיכוב ההליכים בתיק. מה שאת צריכה לעשות בדחיפות, זה לפתוח תיק מייד בסיוע המשפטי ולקבל את אישורם שאכן נפתח תיק בשמך והוא כרגע בטיפול. קחי את האישור וגשי להוצל"פ ושם תגישי בקשה לביטול ההליכים כנגדך ועיכוב אחרים עד לדיון עם עו"ד מהסיוע המשפטי. בהצלחה