קודם כל להגיש התנגדות לביצוע שטר

  • חתמתי על ערבות בהטעייה.
    ברק חדד | 16/12/2008 18:42

    ליפני כ-3 שנים עבדתי בתחנת דלק,אחד הלקוחות ביקש מהמנהל שלי לבוא איתו לקיבוץ שהוא מתגורר שם (כרמייה)כדי לחתום לו על מסמך שהוא מכיר אותו שהוא היה גר בגוש קטיף,המנהל אמר לי גם לבוא לחתום,אני מתמימותי וטיפשותי הלכתי לחתום,השבוע הגיע לי מכתב מהוצאה לפועל לשלם 50 אלף שקל תוך 20 יום,מתברר שחתמנו לו על שני שטרות ערבות,מה אני אמור לעשות? יש סיכוי שאני יוצא מיזה זכאי...? אשמח לתשובה במהירות מכל אחד,תודה.

    • קודם כל להגיש התנגדות לביצוע שטר
      עוד מעט עו"ד | 16/12/2008 22:25

      הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא להגיש התנגדות לביצוע שטר תוך מניין הימים הכתובים לך באזהרה.-כדי לעצור את ההליך ולמנוע פעולות מבצעיות שינקוט הזוכה. בהנחה שיקבלו את ההתנגדות ההליך יעבור לבית משפט ובו עליך לנסות לקעקע את אמינות ונכונות החתימה. בהצלחה [אין להסתמך על תגובה זו]

    • ערב בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 18/12/2008 22:59

      עליך להוועץ עם עו"ד בכדי לבחון את צעדיך, בין היתר לבחון את אפשרויות התביעה כנגד המעורבים. ליעוץ אישי ניתן לפנות באתר הבית של הפורומים.