פריסת חוב בתיק הוצאה לפועל לתשלומים

  • סטודנטית נזקקת וצו מעצר
    לולי | 26/10/2008 16:28

    קיבלתי צו מעצר על חוב של 5000 בגלל שבעלי נתן שיק שלי למוכר ללא ידיעתי. אני סטודנטית עם הוצאות של 1800 ש"ח הוצאות על לימודים ועוד יש עליי חוב של כעשרת אלפ]ים שח בבנק אני ובעלי מתגרשים בקרוב. איןבאפשרותי לשלם יותר ממאה ש"ח בחודש בגין החוב....מה הסיכוי שיסכימו...זה מאוד מאוד מדאיג אותי.....

    • פריסת חוב בתיק הוצאה לפועל לתשלומים
      עו"ד שווץ איתן | 27/10/2008 23:32

      ניתן להגיש בקשה לפריסת החוב בתיק ההוצאה לפועל לתשלומים בהתאם ליכולת שלך להחזיר את החוב. לבקשה יש לצרף שאלון, כתב ויתור על סודיות ולפרט את הכנסותייך, הוצאותייך נכסייך והתחייבויותייך, ובסמכותו של ראש ההוצאה לפועל לקבוע צו תשלומים בהתאם. האם בדקת אפשרות להגיש התנגדות לביצוע השיק?

      • לא
        לולי | 28/10/2008 12:11

        אין לי כסף לעוד שיכתוב לי נימוקים משפטיים....

        • בקשה לצו תשלומים בתיק הוצאה לפועל
          עו"ד שווץ איתן | 30/10/2008 00:49

          אם מצבך אינו מאפשר לך לשכור את שירותיו של עורך דין, נסי לפנות ללשכה לסיוע משפטי הסמוכה למקום מגורייך, ולבדוק את זכאותך לקבלת סיוע משפטי לצורך הגשת התנגדות או בקשה לצו תשלומים. ניתן לפנות ליעוץ אישי דרך פורום ההוצאה לפועל.