הליכי הוצאה לפועל כנגד חייב חמקן

  • נוכלת שמתחמקת ומתחבאת - מה לעשות?
    גלעד כהן | 03/10/2008 01:14

    שלום, אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בבעיה ה"קטנה" של גביית חוב מנוכלת סדרתית. אותה נוכלת גנבה מאבא שלי רבע מיליון שקל (!!!) ובית המשפט פסק שהיא צריכה להחזיר את הכסף לאבא שלי. עכשיו העניין מסתבך. הטיפול עבר אל ההוצאה לפועל, והייתי צריך למסור לה את השטר ולהחתים אותה. אבא שלי הצליח לגלות בעזרת חוקר פרטי איפה היא מסתתרת, אז אני בעצמי הלכתי לשם (3 פעמים, כמו שצריך) ובכל פעם שדפקתי בדלת אף אחד לא פתח לי את הדלת! ולפני שדפקתי בדלת שמעתי קולות מהדירה!!! ברור לי שהם לא פתחו את הדלת בכוונה, כי אותה נוכלת מסתתרת מן העולם כדי לא להחזיר את הכסף שהיא גנבה מאיתנו! הדבקתי את טופס המסירה על הדלת וחתמתי ש"ביקרתי" אותה 3 פעמים. עכשיו יש לי כמה שאלות, ובבקשה תענו לי... אני ואבא שלי אובדי עצות. 1. הבנתי מהעו"ד של אבא שלי שהעניין עכשיו "תקוע" אצל ההוצאה לפועל. האם יש משהו שאוכל לעשות כדי להאיץ את התהליך? 2. הנוכלת מתחבאת בדירה של חבר שלה (יום אחד ראיתי אותה במרפסת!!!), אז כשההוצאה לפועל תגיע לדירה, החבר שלה יוכל לשקר ולהגיד שהיא לא גרה איתו, ואז מה אפשר יהיה לעשות? אפשר לצלם את הנוכלת באותה דירה ואז לבוא עם הווידאו הזה להוצאה לפועל שיאמינו לי? 3. ממה שידוע לנו, אין לה דירה משלה או רכב. והכול בדירה של אותו חבר שלה בטח רשום על השם שלו עצמו, אז חשבתי שהדרך הכי טובה לנסות לגרום לה להחזיר את הכסף שהיא גנבה היא בכך שהיא "תשב" כמה זמן... איך אפשר להשיג צו מעצר עבורה? 4. מדובר על תושבת בעלת אזרחות זרה. העו"ד אמרה שבגלל שזה ככה, הטיפול בהוצאה לפועל מתעכב - האם יש אמת בכך? הוצאנו עבורה צו עיכוב יציאה מהארץ, איך עוד נוכל "לפעול" במקרה שיש לחייבת אזרחות לא ישראלית? 5. במידה והצלחנו, והמשטרה הוציאה עבורה צו מעצר (אמן אמן...) - האם המשטרה תטרח לבוא לעצור אותה בכתובת שנספק לה? או שאצטרך להתקשר למשטרה בעצמי אחרי שאאתר את אותה נוכלת. (אני כל הזמן כותב "נוכלת" כי אני נמנע מלכתוב את השם שלה). בקיצור - אותה נוכלת עושה הכול (!!!) כדי להתחמק מעונש ולא להחזיר לנו את הכסף שלנו! מי שיש לו ניסיון ויוכל לספק לי כמה טיפים לטיפול בבעיה שלנו... אני אודה לו מאוד! תודה רבה, שקראת את ההודעה שלי. *הערת מערכת: לקריאה נוספת הוצאה לפועל טפסים

    • הליכי הוצאה לפועל כנגד חייב חמקן
      עו"ד משה שרגא | 03/10/2008 12:30

      ממליץ לך לפנות לטיפול מקצועי. אם יש לגברת רכוש תוכל להפרע ממנו ואם אין לה רכוש, צו מעצר לא יועיל לך. ניתן לפנות ליעוץ אישי בדף הבית של הפורומים.

      • ייעוץ מיידי
        אשמח לעזור | 06/10/2008 23:27

        אחליף אתך פרטים לגבי ייעוץ מיידי במייל- *נמחק**