העברת תיק מעורך דין אחד לעורך דין אחר

  • זכיה בתביעה והוצאה לפועל
    נטע | 14/09/2008 10:24

    שלום וברכה, לפני כשנתיים וחצי טבעתי בטביעות קטנות קליינט אשר ביצע שירות בעסק שלי והביא לי 3 המחאות (( צ'יקיים)) ללא כיסוי על שם אימו ומכיוון שאימו חולה בדיפרסיה היא שוכרת עו"ד אשר לא אישרה את הפקדת הצי'יים של בנה של האמא החולה. במשפט זכיתי,והשופט קבע כי הקליינט צריך לשלם לי את כל הסכום של ההמחאות (בסה"כ של 20 אלף ש"ח) +ריבית . עבר שנה והוא לא שילם,לפני שנה הנחתי את התיק במשרד עו"ד כדי שיבצעו הוצאה לפועל ושאוכל לקבל את הכסף שמגיע לי לפי אישור בית המשפט. עבר שנה מאז ומשרד העו"ד לא עשה דבר..הוא מבקש ממני כרגע לשלם 500 ש"ח על פתיחת תיק של הוצאה לפועל אחרי כל כך הרבה זמן שלא עשו שום דבר בנידון!!! שאלתי היא: אני מעוניינת להוציא את התיק משם ולהעביר למשרד אחר.האם עלי לשלם להם למרות שלא עשו דבר?? ושאלה נוספת: כיצד אוכל לקבל את הכסף שלי מאותו אדם?הוא התגרש מאישתו ולא מוצאים אותו. תודה על המענה, בברכת יום מקסים ושבוע נפלא. נטע.

    • העברת תיק מעורך דין אחד לעורך דין אחר
      עו"ד שווץ איתן | 14/09/2008 21:11

      זכותך להעביר את התיק לכל עורך דין שאת חפצה בשירותיו. אם לא נעשו פעולות בתיק (כפי שנשמע מדברייך) אינך חייבת לשלם דבר.