יש דברים נסתרים, לא תבין, לא תדע...

  • לעו"ד הנכבד
    נואש | 12/09/2008 06:11

    בשנת 2000 אוחדו התיקים בהוצאה לפועל , ב 2005 פוזר התיק , ואוחד מחדש עם תשלום בסך 200 ש"ח לחודש ב 4/2008 נשלחה הודעה ובה נכתב שבמסגרת בקרת תיקי איחוד עלי לשלם 2000 ש"ח בחודש !!!פי 10 מהתשלום המקורי , והסיבה היא כי החוב תפח פי 10 ..למרות שאני משלם במשך 10 שנים ברציפות. ( חוב של 40.000 ש"ח לבנק תפח ל 750.000 ש"ח עקב פסק דין שניתן ללא ידיעתי וללא יכולת להתגונן) 3 בקשות לרשם ההוצאה לפועל להחזיר המצב לקדמותו.. נדחו מתנצל על המלל הארוך, בתודה מראש.

    • יש דברים נסתרים, לא תבין, לא תדע...
      אבנר | 12/09/2008 09:21

      אנשים תמימי דרך אינם יודעים שאין לעשות עסקאות כאלה עם הוצל"פ, לא איחוד, לא הסדר ובטח לא נעלים. הלו! יש לך חוב בהוצל"פ, תעשה שמיניות באוויר, כך הלוואה, מכור את האוטו, רכוש, בית, עסק וסגור את החוב במכה אחת, אחרת מה שאתה תרוויח מכאן תשלם פי 10 בהוצל"פ, כי שם הכל מחושב כנגדך!

      • אולי יעניין אותך
        אבנר | 12/09/2008 09:37

        http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3508678,00.html

    • חובות שהולכים ותופחים
      עו"ד שווץ איתן | 12/09/2008 14:35

      המחוקק מצא לנכון, לעצור את הריביות הגבוהות באמצעות פנייה להליכי פשיטת רגל. בהליכי פשיטת רגל, מקפיאים את החובות נכון למועד צו הכינוס. כמו כן, בעת בדיקת תביעות החוב של הנושים השונים, ניתן להפחית את הריביות ולחשב את החובות מחדש, החל מהמועד שהתגבש החוב, וגם מלפני שניתן פסק הדין שהוגש לביצוע בתיקי ההוצאה לפועל. ניתן לפנות לייעוץ אישי דרך פורום ההוצאה לפועל ונשמח לסייע.