לא ברור מדוע אתה סבור שאין לזוכה זכות להיפרע מנכסיך

  • קופת גמל - דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מממ | 01/09/2008 19:22

    רציתי לברר יש לי קופת גמל ישיר גמל וקעיבלתי עליה עיקול מהוצלפ אבקש לציין שהקופה עדיין לא הגיעה למועד פירעונה וכתבו לי שאם לא אגיב תוך 7 ימים יעבירו לזכאי את הכסף וינקו לי מס לפי החוק זה מה שיש לי עזרו לי מה עושים האם יש עו"ד שיכולים לעזור ללא תשלום או תשלום סימלי

    • לא ברור מדוע אתה סבור שאין לזוכה זכות להיפרע מנכסיך  לת
      עו"ד שווץ איתן | 01/09/2008 22:45

    • קופת גמל
      מממ | 02/09/2008 10:02

      מר שווץ האם יכול זכאי לגעת בקופת גמל שעדיין לא הגיע זמן פירעונה או בקרן השתלמות לפי מה שניסיתי להבין בחוקים החוק לא מאפשר לעקל קופת גמל ואו קרן השתלמות ויתרה מזאת שעדיין לא הגיע מועד פירעונה הרי אם ימשוך הזכאי את כספו ינוכה מס הכנסה על חשבוני 35

      • ניתן לממש קופות גמל שאינן פנסיוניות, והמס מנוכה על פי דין
        עו"ד שווץ איתן | 02/09/2008 21:25

        זאת זכותו של הזוכה. ניתן לפנות לייעוץ אישי דרך פורום ההוצאה לפועל.