עיקול מיטלטלין נגד חברה חייבת

  • עיקול מטלטלין מחברה
    יואב | 28/08/2008 14:46

    אני מעוניין לבצע עיקול מטלטלין לחברה בע"מ. הבעיה היא שברשם החברות הם מופיעים בכתובת שאינה נכונה. אני יודע שהם נמצאים בכתובת אחרת והם גם מופיעים בדפי זהב ובאתר האינטרנט שלהם בכתובת הזו. אני בטוח בכך ב-100% שכן גם הייתי במשרדים שלהם. האם הם יוכלו לטעון שמכיוון שברשם החברות הם מופיעים בכתובת אחרת, אז העיקול במשרדים שלהם לא חוקי? איך אפשר להוכיח שזו הכתובת שלהם?

    • עיקול מיטלטלין נגד חברה חייבת
      עו"ד שווץ איתן | 28/08/2008 14:56

      אם החברה אינה פועלת מהמען הרשום ברשם החברות, הזוכה יכול לבקש עדכון מען למען המעודכן, ולהוציא הליך עיקול מיטלטלין במען המעודכן של החברה. אם למעקל יהיה ספק בדבר החזקתה של החברה במקום, עליו להפסיק את הליך העיקול ולהחזירו ללשכת ההוצאה לפועל.

      • החברה קיבלה את האזהרה בכתובת הנכונה
        יואב | 28/08/2008 15:25

        בקשה לעדכון מען למען המעודכן צריכה להימסר להוצאה לפועל בצירוף תצהיר? אבל החברה קיבלה את האזהרה בכתובת שלה הנכונה.

        • אין צורך בתצהיר מספיק למלא את הטופס (בקשת זוכה)  לת
          עו"ד שווץ איתן | 28/08/2008 18:21