ניהול תיק מזונות בלשכת ההוצאה לפועל

  • עיקלתי חשבונות בנקים לאקס (החייב-תיק מזונות)
    קרן | 28/08/2008 11:27

    טענת פרעתי שלו נדחתה ע"י רשם. טענת קיזוז - נדחתה, טענת איפוס תיק - נדחתה ביצעתי עיקול חשבונות בנקים, מה עכשיו? האם הוא מקבל הודעה בכתב לפני עיקול ? תוך כמה זמן מביצוע עיקול בהוצל"פ - תיק מזונות 16.000 ש"ח עד כה, אקבל את המזונות? מה בעצם קורה עכשיו? אני מחכה למה?

    • ניהול תיק מזונות בלשכת ההוצאה לפועל
      עו"ד שווץ איתן | 28/08/2008 13:57

      לאחר ביצוע העיקולים יש להגיש בקשה למימוש העיקולים, ולאחר שתינתן החלטה, יש להמציאה לבנקים ולהמתין להעברת הכספים במידה שהחייב ביתרות זכות. קשה להסביר כיצד לנהל את הליכי ההוצאה לפועל על רגל אחת, אולם ניתן לפנות דרך הפורום ל"יעוץ אישי" ונשתדל לסייע.