"לא קיבלתי שום מכתב על פתיחת תיק" - מה כוונתך?

  • חוב ישן
    לואיס | 25/08/2008 18:17

    שלום לך, יש לי חוב שנפתח בהוצאה לפועל בשנת 2003. סכום החוב עמד על כ 17 אש"ח היום עומד על כ 32 אש"ח. הפעם האחרונה שנעשו מהלכים בתיק היה בשנת 2005 שיצא צו מאסר אבל אחרי חודש בוטל ללא התערבותי. לא קיבלתי שום מכתב על פתיחת תיק וכו וגם אין הליכים חדשים משנת 2005. מה לדעתך עליי לעשות במקרה כזה, אני גם רוצה לשים את זה מאחוריי, ומה הסיכוי כי אוכל לסגור איתם או עו"ד על סכום של כ - 13 אש|ח לטובת סגירת התיק. אודה לתשובתך והאם אני צריכה לקחת עו"ד תודה

    • "לא קיבלתי שום מכתב על פתיחת תיק" - מה כוונתך?  לת
      עו"ד משה שרגא | 26/08/2008 07:43

      • המשך
        לואיס | 27/08/2008 07:16

        לא ידעתי שנפתח תיק כלל. האם לדעתך ניתן להגיע איתם להסדר של חצית מהסכום, ואם אני לוקחת עו"ד לגשר - כמה זה יעלה לי? תודה

        • הוצל"פ - אי מסירת אזהרה
          עו"ד משה שרגא | 27/08/2008 11:29

          יש לבחון את הפעולות שבוצעו. מתיאורך עולה סברה כי לא ניתן לפעול נגדך, לעת עתה. ליעוץ אישי את יכולה לפנות בדף הבית של הפורום.